Queer Kiadó irodalmi pályázatot hirdet poszttraumatikus betegségek, állapotok (depresszió, pánikbetegség, fóbiák stb.) témában. A beküldés határideje: 2012. november 15.

A pályázatra olyan pályamunkákat várnak, amelyek lehetővé teszik, hogy egy elhallgatott és a társadalmi beszédből kiűzött, ám gyakorlatilag teljesen hétköznapi jelenség kerüljön az irodalmi diskurzus terébe. A pályázatnak nem célja sem a gyógyítás, sem a tudományos vita, vagy netán a reklám: pusztán egy olyan hang előhívása, melynek eddig nem volt lehetősége írásban megszólalnia.

Beküldési határidő: 2012. november 15.

A beérkezett pályamunkákat Menyhért Anna, Tóth Réka és Kékesi Zoltán ítéli meg.

Egy alkotó maximum három novellával pályázhat.

A beküldött prózamunkák terjedelme max 15.000 leütés. A műveket Word formátumban kell az info@queerkiado.hu elektronikus levélcímre elküldeni.

A pályaművek előtt minden esetben fel kell tüntetni a szerző nevét (esetlegesen írói álnevét) és e-mail címét.

A beérkezett munkákra visszaigazoló e-mailt küldenek.

Díjazás: A kiválasztott novellák megjelenési lehetőséget kapnak egy prózaantológiában, amely az eredményhirdetés után két hónapon belül kiadásra kerül. Az első három helyezett és a különdíjas számára külön felolvasóestet biztosítanak. Minden szerző tiszteletpéldányt kap.

A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerződés aláírásával együtt érvényesek, melyeket az eredményhirdetés után küldenek ki a választott szerzőknek.

Teljes diszkréció: A pályázat kiírói a birtokukba jutott személyes adatokat, információkat egyértelmű felhatalmazás nélkül, harmadik félnek nem továbbítják, kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációra használják fel.

forrás